lukoil-banenr

Una dintre reformele înfăptuite de Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, a fost declarată ilegală printr-o hotărârea luată astăzi, în cadrul unei ședințe de judecată!

FLYONE

Judecătoria Centru a examinat plângerea Asociației Obștești „Juriștii pentru Drepturile Omului” privind încălcarea dreptului la viață privată cauzată de camerele de supraveghere a traficului rutier instalate în capitală de către Ministerul Afacerilor Interne. Completul de magistrați ai Judecătoriei Centru a emis astăzi o hotărâre prin care a fost admisă acțiunea Asociației Obștești „Juriștii pentru Drepturile Omului” către Ministerul Afacerilor Interne.

diselok

Instanța de judecată a constatat încălcărea dreptului la viață privată a membrilor Asociației Obștești „Juriștii pentru Drepturile Omului” cauzată prin filmarea/fotografierea acestora și automobilelor lor de camerele de supraveghere a circulației rutiere instalate de Ministerul Afacerilor Interne.

De asemenea instanța de judecată a interzis Ministerului Afacerilor Interne să exploateze camerele staționare de supraveghere a circulației rutiere, instalate de acesta.

Atentie! Hotărârea nu este definitivă și executorie, și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău.

sursa: deschide.md

Comentarii