lukoil-banenr

Vettel este denumit responsabil de performanţele automobilelor Infiniti

Compania Infiniti, sponsorul principal al campioanei mondiale Red Bull Racing începând cu acest an, a anunţat la Salonul Auto de la New York că Sebastian Vettel este noul director de performanţă al companiei.

Pilot Autoexpert

Germanul va avea misiunea de a ajuta constructorul japonez la designul unor noi modele Infiniti de performanţă, după ce anterior şi-a pus amprenta şi pe Infiniti Q50.

„Sunt extrem de fericit să-mi extind colaborarea cu Infiniti şi să devin director de performanţă. Să contribui la dezvoltarea lui Infiniti Q50 a fost o datorie foarte diferită pentru mine, dar am abordat-o în acelaşi mod în care fac asta şi cu monoposturile de Formula 1. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Infiniti pentru a dezvolta şi mai multe automobile de stradă în viitor”, a declarat triplul campion mondial de Formula 1.

La rândul său, Johan de Nysschen, preşedintele Infiniti, a evidenţiat natura exclusivistă a colaborării unui producător auto cu cel mai tânăr multiplu campion mondial de Formula 1.

Rolul lui Sebastian Vettel va fi să ofere feedback cu privire la dinamica şasiului, performanţa şi manevrabilitatea viitoarelor vehicule produse de Infiniti.

Comentarii