lukoil-banenr

O echipă de profesionişti de la Mercedes-Benz în parteneriat cu Holden, au decis să ne facă o demonstraţie pe viu, ca să înţelegem de ce este mai bine să optăm doar pentru piese originale şi nu contrafăcute. Iar acum, nu ne vom referi la piesele de schimb ci la jante!

Pilot Autoexpert

Drept exemplu au fost luate jantele produse de AMG alături de un set aftermarket, care nu sunt decât nişte clone ireproşabil de bine lucrate şi care se aseamănă perfect cu cele originale AMG. Iar dacă pentru tine nu contează decât aspectul vizual atunci când vine vorba de achiziţia roţilor, află că după urmărirea acestui material video, îţi vei schimba părerea!

În condiţii speciale, pe un poligon de teste, unde este „instalată” o groapă lucrată artificial din metal, echipa de la Mercedes-Benz va folosi un model CLA Shooting Brake, pentru a proba calitatea jantelor aftermarket! Dincolo de faptul că Mercedes îşi promovează astfel  produsele, testul ne demonstrează clar că siguranţa îţi este în pericol atunci când alegi jantele „chinezeşti”. Şi asta se întâmplă la o viteză de numai 50 km/h!

Of…de-ar şti germanii că drumurile din Moldova sunt poligoane de teste cu efect special de luare prin surprindere, atunci când gropile apar ca din senin…Ce să mai spui, de cazurile când ai depăşit urşor viteza şi iei o groapă în plină viteză?!

Fake-wheels-vs-genuine

GeniuneIsBest_04-1024x683

The genuine wheel was undamaged at 50km/h in the pothole test.

GeniuneIsBest_10-1024x683

GeniuneIsBest_14

Comentarii