lukoil-banenr

Inginerii BMW exersează cu noile tehnologii de control prin gesturi. Astfel că după ce au prezentat în premieră acest sistem pe noua limuzină Seria 7, acum i-a venit rândul lui BMW i3 să preia estafeta. Iar dacă în cazul şeptarului, funcţia Gesture Control este rezervată pentru controlul apelurilor telefonice sau a volumului sistemului audio, atunci în carsoseria EV-ului i-a fost rezervată o altă soartă.

Pilot Autoexpert

Ce urmează să vedeţi în imaginile video de mai jos, poate fi considerată pe deplin o premieră mondială! Nu ştim ce i-a determinat pe bavarezi să apeleze la asemenea şmecherii, dar cert este că noutatea ar putea prinde priză la public. Ca să nu mai tărăgănăm lucrurile, aflaţi că BMW a „inventat” gestul care obligă un i3 să-şi ocupe locul de parcare! Deci tot ce ai de făcut este să cobori din maşină şi cu ajutorul unor mişcări de mână să-ţi inviţi BMW-ul să meargă la locul lui!

Ceva similar va trebui să faci şi atunci când te vei întoarce la maşină, doar că acum, îi faci semn să „iasă”! Pe cât de amuzant sună pe atât de nostim şi arată! Deci, apăsaţi play şi urmăriţi cum arată viitorul maşinilor autonome.

Comentarii