lukoil-banenr

În noul an 2018, Audi va prezenta propria viziune asupra unui vehicul de teren cu formă de coupe, care să concureze cu BMW X6 şi Mercedes GLE Coupe. Lansarea oficială este programată pentru mai târziu însă iată că au apărut deja câteva poze cu SUV-ul dezgolit.

Pilot Autoexpert

După cum probabil aţi aflat deja, din articolele precedente AutoExpert, noul model de la producătorul din Ingolstadt va purta numele de Audi Q8. Coupe-ul iese în evidenţă cu grila faţă impunătoare, care se întinte cam pe toată partea frontală, blocurile optice subţiate şi alipite, dar şi bosajele aripilor umflate, pentru un pic de sportivitate.

Cam aceeaşi reţetă este adaptată şi pe posterior, cu blocuri alungite, iar principala caracteristică în acest segment, linia plafonului curbată spre posterior, este ceva mai domolă, aproape insesizabilă, conferind vizibil mai mult spaţiu pasagerilor spate, decât în cazul concurenţilor săi, X6 şi GLE Coupe. Cel puţin aşa pare să fie la prima vedere.

Sub capotă se va regăsi întreaga gamă de motoare disponibile acum pe Q7, inclusiv şi V(-ul diesel care să migreze pe versiunea SQ8, iar la interior veţi descoperi configuraţia cu trei displayuri mari şi funcţii tactile în loc de butoane hard.

Comentarii