lukoil-banenr

De câteva zile, pe paginile de internet circulă un nou videoclip viral. În imaginile pe care le puteţi urmări mai jos, se vede clar cum câţiva bărbaţi, printr-o metodă „inedită” încearcă să îndrepte la loc lonjeronul unui BMW Seria 7, trăgând cu putere de el. 

Pilot Autoexpert

Autorul postării de pe site-ul delfi.tv susţine că „meşterii” din imagini sunt din Jurmala, Letonia, ţara din care ştiţi voi bine sunt importate o mulţime de „bijuterii” reparate cu multă pricepere, aşa cum o demonstrează şi videoclipul amuzant. Nu este de mirare că astfel o bună parte din aceste maşini, care circulă şi pe drumurile ţării noastre, sunt implicate în accidente cu final tragic.

Aşadar, până a vă amuza pe seama mecanicilor iscusiţi, apăsând pe butonul play de aici, vă vom relata ce se întâmplă. BMW-ul din imagini, un Seria 7 care pe piaţa locală costă de la 25.000 de euro! Deci pentru a „întinde” locul cu pricina, adică lonjeronul maşinii, parte a scheletului de rigiditate, specialiştii noştri au folosit un lanţ, pe care l-au legat de maşină dar şi de un camion. Apelând apoi la forţa brută a maşinii, aceştia au tras cu putere de câteva ori.

Toată acţiunea de bătaie de joc de maşină durează până la cinci minute, când într-un final lanţul de fier cedeză şi se rupe!

Comentarii