lukoil-banenr

În era tehnologiilor digitale avansate, suntem cuprinşi mai tot timpul într-un joc numit „socializare”. Un nou tip de comunicare în care tot mai des scrim, în loc să vorbim, să ne facem auziţi, sau văzuţi. Fie că vorbim despre reţelele de socializare atunci când scrim mesaje lungi, sau un banal sms către o persoană apropiată, ambele se pot dovedi fatale, dacă sunt combinate cu şofatul.

Pilot Autoexpert

Textele scrise la volan, ocupă un loc de frunte în topul celor mai frecvente cauze de accidente, iar filmarea de mai jos este o dovadă a celor spuse. O mamă, care butona literele pe telefon în timp ce conducea, iese în decor pe o autostradă din SUA şi pierde instant controlul maşinii. Ce a urmat şi cum s-a sfârşit isprava tinerei urmăriţi în imaginile video de mai jos.

De menţionat că pe bancheta din spate a maşinii se afla un copil mic şi din fericire nimeni nu a avut de suferit grav. Însă totul se putea sfârşi altfel, mult mai tragic. Aveţi grijă stimaţi şoferi, la cum conduceţi! Viaţa dumneavoastră şi a celor din jur este în mâinile voastre!

Comentarii