lukoil-banenr

Să recunoaştem, ne plac surprizele, mai ales cele din lumea auto! Iar videoclipul cu un drift battle în care iau parte două supercaruri notorii, este fără îndoială o surpriză dublă. Pe lângă faptul că avem ocazia să vedem în acţiune primul Lamborghini Murcielago preparat special pentru drift, acesta concureanză cu un Lexus LF-A, primul sportcar adevărat al companiei nipone.

Pilot Autoexpert

Ceea ce până nu demult, puteai vedea doar în jocurile video de pe calculator, XBOX sau PlayStation, acum este cât se poate de adevărat! Două maşini legendare se dau de-a latul pe un circuit special şi sincer să fiu, devin un pic invidios pe spectatorii care au asistat la un asemenea show!

Să auzi cum sună V12-le turat în limite, atunci când livrează toţi cei 650 de cai putere către puntea spate, lăsând în urma sa doar nori de fum din anvelopele supraîncinse, este ceva de-a dreptul spectaculos. Unde mai pui că nici Lexus-ul nu sună deloc rău, şi chiar dacă nu este un supercar care să ajungă în topul vânzărilor, totuşi este un automobil emblembatic pentru brandul Lexus şi, totodată, un sportcar adevărat construit după o reţetă clasică.

Comentarii