lukoil-banenr

Recent, fotografii spioni au făcut publice o serie de imagini în care apare interiorul modelului mult așteptat BMW Z4. Fotografiile postate de publicația Carscoops, ne permit să observăm modificările pe care le-a primit roadsterul atât fizic cât și la nivel de sisteme.

Pilot Autoexpert

Bordul și consola centrală au păstrat formele pe care le-am văzut pe prototipul modelului prezentat în vara anului 2017 în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Blocul sistemului audio și sistemului de climatizare au aceleași poziții, precum și butoanele care gestionează diferite sisteme ale automobilului.

Pe bord observăm un display destinat sistemului infotainment, care poate fi gestionat cu ajutorul joystick-ului, comenzilor vocale, cu ajutorul gesturilor și touchscreen-ului propriuzis al acestui display. Ceasurile de bord sunt proiectate printr-un display cu diagonala de 12,3 inch, care rulează cu ajutorul ultimului sistem operațional dezvoltat de bavarezi.

Noul BMW Z4 este proiectat de nemți în parteneriat cu niponii de la Toyota. Roadsterul urmează a fi prezentat în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris.

Comentarii