lukoil-banenr

După ce un purtător de cuvânt al companiei Tesla Motors, a declarat că EV-urile altor producători de automobile sunt doar nişte „electrocasnice”, BMW a decis să intervină cu un răspuns, un nou spot publicitar. Bavarezii au venit cu un mesaj şi mai clar, în care îi invită pe cei care aşteaptă la coadă viitorul Tesla Model 3, să arunce o privire la noul BMW 330e, hybrid-ul din gama Seriei 3, care este oricând accesibil.

Pilot Autoexpert

„Maşina pe care ai aşteptat-o dintotdeauna, o poţi cumpăra acum fără să mai aştepţi”. Acesta este şi moto-ul cu care BMW îşi promovează noul sedan compact, făcând trimitere la faptul că peste 400.000 de oameni din toată lumea s-au înscris pe lista aşteptărilor pentru viitorul Tesla Model 3. Apropo de acest lucru, trebuie apreciată ingeniozitatea americanilor care au perceput câte 1.000 de dolari avans de la clienţii săi, iar astfel şi-au garantat un „împrumut” de 400 milioane de dolari, bani pe care îi vor restitui fără dobândă.

Tesla Model 3 urmează a fi cel mai accesibil model din gama producătorului, cu o autonomie de mers puţin mai mică faţă de Model S, iar preţul de start al acestuia este de puţin peste 30.000 de dolari.

Comentarii