lukoil-banenr

Pe măsură ce se apropie premiera mondială a noului BMW Seria 5, germanii lansează un alt teaser video, în care pentru o fracţiune de secundă, poate fi văzută silueta maşinii. Surprinzător sau nu, dar modelul seamănă foarte mult cu flagmanul companiei, BMW Seria 7.

Pilot Autoexpert

Designul noului cinciar este supus aceluiaşi format, cu forme ascuţite şi alungite, în special în partea posterioară, unde se văd clar blocurile optice cu LED puţin mai turtite. Ce nu se poate vedea însă este platforma CLAR, care pune accent pe piesele fabricate din aliaje de aluminiu, pentru a reduce din masa totală a maşinii, iar potrivit unor surse, inginerii au retezat astfel vreo 80 de kilograme.

În materie de motorizări, se presupune că standard, noul Seria 5 va fi echipat cu unitatea de 2.0 litri în patru cilindri, iar pe o treaptă mai sus se vor poziţiona agregatele de trei litri volum cilindric. Vârful de gamă este rezervat pentru motorul V8 de 4.4 litri, ce va fi utilizat şi pe M5. Cel mai apropiat concurent al lui E-Class va împrumuta o serie de tehnologii noi, prezentate pe BMW Seria 7 multe dintre care probabil, vor fi oferite doar opţional.

Comentarii