lukoil-banenr

„Personajul” în cauză, un fel de pilot în devenire, a înţeles pe pielea proprie ce înseamnă lipsa de experienţă combinată cu sentimentul de încredere în sine. Omul nostru, la volanul unui BMW Seria 3, a încercat să intre cu viteză, la limita aderenţei, într-o curbă extrem de fascinantă. Ceea ce, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos, nu prea i-a reuşit!

Pilot Autoexpert

Canalul de YouTube RNickeyMouse este „specializat” în filmarea a unor astfel de demonstraţii de măiestrie. Aici găsiţi o colecţie impresionantă de accidente, majoritatea fiind filmate în acelaşi loc Mulholland Drive, un drum montan din Santa Monica, California de Sud.

Aici mai mulţi bikeri şi-au pierdut piesele de pe motocicletă ori au avut nevoie de îngrijiri medicale, demonstrând aceeaşi perseverenţă. Doar că, muntele nu s-a lăsat cucerit.

Cazul cu BMW-ul este un pic mai special, aşa cum prostia şoferului depăşeşte volumul motorului de sub capota maşinii. Acesta a abordat eroic virajul din imagini, însă fără să înţeleagă ce vrea să facă, să intre în viteză „like a pro” sau să provoace o derapare controlată? Din păcate, noi nu ştim, răspunsul, cert este că bărbatul din imagini şi sportul auto sunt două paralele imense, care cel puţin în acest univers nu se vor intersecta vreodată!

Apropo, mare atenţie la dialogul din video!

„-Turn off the car!
-I’m Ok.
-Turn off the car!
-I’m 100% okay.”

Filmarea a fost făcută în urmă cu câteva luni de zile însă autorul a decis să o facă publică abia acum, pentru a nu stârni prea multe controverse în perioada competiţiilor Pikes Peak International Hill Climb.

Comentarii