lukoil-banenr

Cu toţii aţi auzit de Underground Racing, băieţii care forţează fără milă motoarele celor mai exotice supercaruri din lume, pentru a doborâ noi şi noi recorduri. Tunerul american a devenit celebru după ce a reuşit să stoarcă peste 2.000 de cai putere dintr-un Lamborghini Gallardo, iar acum a venit rândul pentru succesorul acestuia, modelul Huracan.

Pilot Autoexpert

Huracan-ul din imaginile alăturate este fără îndoială visul oricărui împătimit de viteză, iar acest lucru nu se datorează sub nici o formă nuanţei de vopsea Verde Manti, ci mai degrabă performanţelor de care este capabil supercarul italian. Şi pentru că am atins acest subiect, aflaţi că Huracanul a trecut în liga celor supradozaţi, adică turbo-aspiraţi. Acum unitatea V10 de 5.2 litri este asistată de două turbosuflante care te duc dincolo de limita celor 2.000 de cai putere!

Iar pentru a face faţă acestei puteri colosale, Huracan-ul să văzuit nevoit să renunţe la transmisia cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte în favoarea uneia secvenţiale, special creată şi adaptată pentru acest model. Iar după ce a fost testat în cadrul unui eveniment dedicat pasionaţilor de curse, Lamborghini Huracan modificat de Underground Racing s-a ales cu un nou record mondial de viteză pe distanţa de 1/2 milă.

Sportiva a atins o viteză de 383.9 km/h! În numai 804 de metri! Totuşi, cei de la UR nu se opresc aici şi promit o versiune şi mai „violentă” a acestuia, cu mai mulţi cai putere, mai puţine kilograme dar şi tracţiune exclusiv pe puntea spate!

sursa: wcf.com

Comentarii