lukoil-banenr

În cariera sa de debut şi în noul său rol de prezentator la Top Gear, celebrul pilot de la Drive, Chris Harris, a testat rivalul germanilor M3 şi C63, noul Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Sedanul italian cu rădăcini sport nu s-a lăsat intimidat de măiestria britanicului şi a ţinut să îi demonstreze absolut tot de ce este în stare!

Pilot Autoexpert

Proaspăt lansatul Giulia QV este primul model al mărcii italiene care vine să concureze la egal cu liderii acestui segment, BMW M3 şi Mercedes-AMG C63. Prin urmare, ar fi lesne de presupus că inginerii şi designerii Alfa şi-au făcut bine temele pentru acasă, astfel încât să nu se facă de ruşine şi să ne păcălească doar cu impresii şi atitudine de „wanna be”. Iar pentru acest lucru, în ajutor îi vine propulsorul de 2.9 litri volum de lucru, cu şase cilindri în V, turbo-aspirat bineînţeles şi care dezvoltă în jur de 503 cai putere şi 600 Nm de cuplu motor.

Cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte, sportsedanul prinde prima sută la oră în numai 3.9 secunde, iar cu acceleratorul la podea, se poate atinge o viteză maximă de 305 km/h!. Pentru a atinge asemenea performanţe însă, nu este suficient doar un motor puternic ci şi o greutate redusă. Alfa Romeo Giulia cântăreşte în jur de 1524 de kilograme, graţie utilizării pe larg a elementelor din fibră de carbon sau aliaje de metale ultra-uşoare.

Doar că, astea noi le ştiam deja. Acum am vrea să aflăm ce ne spune Chris Harris despre noul Giulia Qaudrifoglio. Pentru asta însă, va trebui să accesezi link-ul de mai jos, britanicii s-au încăpăţânat să publice testul video şi pe YouTube.

http://www.topgear.com/videos/chris-harris-drives/chris-harris-drives-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

Comentarii