lukoil-banenr

Noi imagini cu un Ferrari tamponat au apărut pe reţelele de socializare. Nu ar fi nimic uimitor, doar dacă sportiva nu era în Moldova!

Pilot Autoexpert

Din ce putem vedea, nu este un 458 Italia, ci superbul 488 GTB, model care a debutat în urmă cu doi ani ani la Salonul Auto de la Geneva, fiind prezentat ca succesorul lui 458. Cu ce este special acest model este faptul că vine echipat cu un motor V8 turbo-aspirat, de 3.9 litri volum şi o putere de 661 CP şi 760 Nm de cuplu motor.

Ce trezeşte semne de întrebare, este starea maşinii. Din câte puteţi vedea 488-ul a fost implicat într-un accident şi, judecând după platforma care o transportă, ce nu poartă semne de publicitate moldoveneşti (gen evacuator), lipsa plăcuţelor de înmatriculare RM de pe Ferrari, dar şi de pe Dacia alăturată, am putea presupune că supercarul anului 2015, după Top Gear, a fost importat deja accidentat.

Lucru confirmat de altfel şi de surse demne de încredere de la serviciul vamal. Suntem curioşi dacă maşina va rămâne în ţară şi va fi reparată, sau îşi va continua calea către ţările învecinate, să zicem, Ucraina.

video: anonim
poze: smotra.md

Comentarii