lukoil-banenr

Pentru a creşte spori popularitatea și a promova produsele sale, americanii de la Pennzoil au filmat un șir de spoturi video care au fost postate apoi pe Youtube. Ultimul dintre ele vine cu un scenariu mai puțin obișnuit, ba mai mult, aș spune eu, destul de excentric şi provocator.

Pilot Autoexpert

Regizorul acestui spot a folosit cea mai des discutată maşină din ultimul timp, în presa de peste oceane, Dodge Challenger SRT Demon și, s-a străduit să redea la maxim nebunia de care poate da dovadă. Monstrul, apare vopsit într-o nuanţă de vopsea galbenă, culoare ce reprezintă compania „Pennzoil”.

Filosofia care a stat la baza conceptului Demon, au fost cursele drag racing, adică sprintul în linie dreaptă. În caz că aţi uitat, Dodge Challenger SRT Demon este cel mai rapid automobil în linie dreaptă, produs vreodată în serie. Drept dovadă este timpul obţinut pe drag strip, unde a parcurs distanţa de 402 metri în doar 9.65 secunde!

Cu toate astea, sportcarul american reușește să se menţină destul de bine şi în viraje, jonglând cu succes cei 840 CP, storşi din motorul V8 cu o capacitate cilindrică de 6.2 litri!

Cum se descurcă un SRT Demon pe străzile din Pittsburgh, urmăriți în clipul de mai jos.

Comentarii