lukoil-banenr

Dacă eşti abonatul paginii StopHam pe facebook, atunci ştii foarte bine că aceasta nu duce lipsă niciodată de materiale noi, din păcate. Aici îşi au destinaţia finală majoritatea pozelor şi imaginilor video cu încălcări frecvente ale şoferilor din capitală, surprinse de către cetăţenii de rând. Tot aici a ajuns şi aceastăa „operă de arta”, „proprietate intelectuală” a unui cuplu din oraş, el pompier si ea doctor, ambii certaţi cu bunul simt.

Pilot Autoexpert

Cine dintre conducătorii auto nu a avut măcar odată un conflict cu un alt şofer grăbit/enervat/întârziat/greşit/etc? Probabil cei care petrec prea puţin timp la volanul maşinii, sau, oamenii foarte stăpâniţi pe sine. În rest, este aproape că imposibil să parcurgi capitala, dintr-un capăt în altul al oraşului, fără să nu te „atingi” de cineva. Doar că, fiecare şofer decide pentru sine cum să reacţioneze la diferite situaţii din trafic şi ce să facă, să claxoneze sau nu atunci când este tăiat brusc pe colţ, să răspundă cu agresiune sau nu, unui alt şofer care l-a supărat şi tot aşa mai departe.

Situaţia din aceste imagini pare a fi una ruptă din peisajul cotidian. O neînţelegere în trafic, generează o dispută, iar partea cea mai agresivă decide să îşi înjosească adversarul cu replici dure la adresa acestuia, pumni în maşină şi un scuipat sincer printre geam. Este reacţia unui cuplu soţ şi soţie, ambii din Chişinău. El, pompier cu vechime în funcţie, ea, angajată TerraMed…

14292531_10210697097442745_2989256531040217587_n

Victimile acestei agresiuni, un alt cuplu, care au preferat să rămână în maşină şi să înregistreze filmarea video, pe care ulterior au şi expediat-o tinerilor de la StopHam. Postarea a ajuns virală în scurt timp cu peste 3.400 de distribuiri, iar opinia publică cere pedepsirea celor doi. Aşteptăm să vedem şi reacţia poliţiştilor, mai ales că, potrivit RCR, şoferul maşinii Mazda (pompierul) ar putea fi penalizat pentru cel puţin două încălcări comise.

Atenţie! Limbaj vulgar!

Comentarii