lukoil-banenr

În prag de iarnă, Mercedes-Benz îşi testează cel mai nou model de E-Class, versiunea Coupe. Întâmplător sau nu, dar germanii par a fi ales această perioadă a anului pentru a nu rata primăvara lui 2017 pentru lansarea oficială.

Pilot Autoexpert

După debutul lui E-Class All-Terrain la Salonul Auto de la Paris, Mercedes şi-a mobilizat forţele şi continuă cu dezvoltarea de noi modele care să completeze gama premium E. După cum vă daţi bine seama, veriga lipsă în acest lanţ era coupe-ul, care iată că a fost surprins în teste, undeva prin Germania.

Şi dacă sedanul seamănă cu mai marele S-Class, atunci să nu vă fie de mirare dacă spunem că noul model este practic un S-Coupe în miniatură. Chiar şi camuflat, aşa cum a ajuns în obiectivele fotografilor spioni, este greu de mascat silueta alungită şi fundul puţin bombat. La interior cel mai probabil că va rămâne totul neschimbat, cu excepţia portierelor alungite, sau a unor dotări mai deocheate, dar care vor fi incluse în versiunea standard.

Premiera oficială ar urma să aibă loc în anul 2017 şi va coincide cu lansarea noului BMW Seria 6, astfel că vom asista la o cursă spectaculoasă pentru supremaţie. În special după ce vor fi lansate şi versiunile de top AMG şi M.

Comentarii