lukoil-banenr

Fotografi spioni au reușit pentru prima dată să surprindă prototipul viitorului crossover pregătit de compania Ferrari, care va primi numele Purosangue! Prototipul filmat folosește drept camuflaj caroseria modelului GTC4 Lusso, care însă primește o gardă la sol ridicată.

Pilot Autoexpert

Noul model Ferrari Purosangue, va debuta pe parcursul anului 2022. Crossover-ul, deși italienii se străduie să nu folosească acest termen, va fi construit pe platforma Front- and Mid-Engine Architecture și echipat cu un sistem de propulsie hybrid, care va avea la bază un benzinar V6.

Pentru o distribuție ideală a greutății pe axe, motorul va fi intalat instalat pe axa fronatală, iar cutia și componentele sistemului hybrid pe axa din spate.

Viitorul model Purosangue, va fi dotat cu un sistem de tracțiune integrală, o suspensie inovativă proiectată de la zero, care va permite reglarea gardei la sol, un sistem de infotainment dedicat pasagerilor de pe bancheta din spate și un nou sistem de gestinare a funcțiilor de bază a vehiculului.

Comentarii