lukoil-banenr

Recent pe site-urile de socializare au apărut mai multe postări în care un șofer din Chișinău cere ajutorul internauților, pentru a-l găsi pe cel ce i-a tamponat mașina și a fugit în mode demonstrativ de la locul incidentului!

Pilot Autoexpert

Bărbatul automobilul căruia a avut de suferit scrie că, în data de 28 octombrie 2018, pe strada Hirsto Botev 15/2, în curtea unui bloc de locuit, un șofer care se afla la volanul unui Mercedes-Benz C-Class cu numere de înmatriculare HUW 763, i-a zgâriat vehiculul.

Nici faptul că acesta era filmat de către partea vătămată nu l-a oprit pe infractor, care în mod demonstrativ a refuzat să oprească și a fugit de la fața locului. Bărbatul menționează că materialele video și foto au fost prezentate colaboratorilor poliției, care însă chiar și după două săptămâni de la incident, afirmă că nu au reușit să găsească nici șoferul și Mercedesul.

Disperat șoferul care a avut de suferit cere ajutor din partea internauților și îi roagă pe cei ce cunosc locul aflării Mercedes-ului sau indentitatea șoferului care se afla la volan să îl contacteze pe pagina sa de Facebook.

Опубликовано Анатолием Цепкиным Cреда, 7 ноября 2018 г.

Comentarii