lukoil-banenr

Fără îndoială, popularitatea legendarului McLaren F1 stă la bazele succesului succesorului său, McLaren P1 GTR. Iar pentru a sublinia acest lucru, constructorul britanic de automobile a scos ambii bolizi la o plimbare pe circuit. 

Pilot Autoexpert

Vedeta noului promo, P1 GTR este finisat în aceeaşi combinaţie de culori ca şi predecesorii săi, care au reuşit să spulbere concurenţii după ce s-au clasta pe poziţiile 1, 3, 4 şi 5 în cursa de 24 de ore de la Le Mans încă în anii 1995! O altă asemănare între cele două supercaruri este şi faptul că P1 GTR rămâne a fi un bolid de curse adevărat, care nu va călca vreodată pe drumurile publice.

Spre deosebire de versiunea de serie, P1 GTR este cu 50 de kilograme mai uşor, are garda la sol coborâtă cu până la 80 de mm, iar ecartamentul a crescut cu 80 de mm! Kit-ul aerodinamic instalat pe maşină poate garanta o forţă de apăsare de 660 de km la o viteză de 241 km/h! Şi pe final, puterea motorului este limitată la 1.000 de cai putere, dintre care 800 sunt livraţi de unitatea turbo-aspirată de 3.8 litri, iar ceilalţi 200 stau în rezervele motorului electric.

McLaren-P1-GTR-geneva-doors-open_resize

mclarenp1gtr_09_resize

McLaren-F1-GTR-geneva-01_resize

Comentarii