lukoil-banenr

De când proprietar al faimosului circuit de curse Nurburgring a devenit omul de afaceri rus, pe nume Victor Haritonin, petrecerile cu „uşile închise” au devenit o normalitate pentru angajaţii de acolo. La o asemenea petrecere a fost invitat şi prietenul lui Victor, partenerul de afaceri şi miliardul Roman Abramovich, care s-a prezentat cu o colecţia impresionantă de supercaruri.

Pilot Autoexpert

Fiecare dintre aceste modele, cu excepţia unui Bugatti Veyron şi Lamborghini Veneno, sunt automobile construite în serii limitate de numai câteva exemplare şi nu sunt omologate pentru condus pe şoselele obişnuite. Bolizii miliardarului pot fi exploataţi doar pe circuit, unde i-a şi adus, în premieră, în ochii lumii. De fapt, acces la aceste maşini au avut numai personalul angajat, aşa cum pentru restul împătimiţilor de automobile, circuitul a fost închis pe durata a două zile. Asemenea evenimente sunt organizate de Big Garage Nurburgring, la cererea lui Victor Haritonin, unde oaspeţi sunt doar cei invitaţi de omul de afaceri rus.

Colecţia lui Roman Abramovich, începe cu cel mai „ieftin” supercar din garajul miliardarului, Ferrari 488 GT3, urmat de Mercedes-Benz AMG GT3, Lamborghini Reventon, Bugatti Veyron, Ferrari FXX, Aston Martin Vulcan şi Pagani Zonda R. Patronul clubului de fotbal Chelsea, are în garajul său şi alte automobile însă cele şapte sunt cu adevărat mândria lui, pe care a cheltuit cel puţin 11.4 milioane de dolari.

Abramovich se poate lăuda cu două limuzine blindate Maybach 62, Porsche 911 şi 911 Carrera modificate după preferinţele personale, un Mercedes-Benz CLK GTR, Maserati MC12 Corsa şi Rolls-Royce Corniche.

Comentarii