lukoil-banenr

Autorul acestor imagini video ne-ar fi sugerat să nu facem publică filmarea, însă în scop educativ şi cu scuzele de rigoare, am zis că totuşi este cazul să o facem. În speranţa că doar aşa, se vor „cuminţi” şi alţi şoferi, atunci când mama natură îşi vede de treburi (a se citi pe timp de ploaie).

Pilot Autoexpert

Aşa cum în Moldova, singurele legi care încă mai funcţionează sunt legile fizicii, este bine să reţinem că nu orice BMW zboară şi nici o maşină de lux nu este neapărat indestructibilă. Păcat că, pentru a ne convinge de acest lucru, în nenumărate rânduri, ajungem să fim expuşi riscului de a fi implicaţi într-un accident. Şi nu neapărat unul în care tu din neatenţie, ai atins uşor un automobil, ci atunci când un alt şofer, care nu ţine cont de condiţiile meteo, abuzează acceleratorul iar într-un final sfârşeşte tamponând un panou publicitar.

Nu ştiu dacă ce i s-a întâmplat şoferului de BMW poate fi numit neapărat ghinion, poate mai bine zis un noroc, că a luat în plin un panou din fier şi nu o altă maşină pe contrasens! Astfel că, din primile surse aflăm că toţi sunt teferi şi nimeni nu a avut de suferit. Maşina însă, mi-ar fi greu să cred că mai poate fi reparată cumva.

Aveţi grijă la drum, stimaţi conducători auto, conduceţi prudent, cei dragi vă aşteaptă acasă!

3487751 3487731 3487721

Comentarii