lukoil-banenr

Pas cu pas, actualul model de BMW Seria 5, generaţia F10, se pregăteşte să predea estafeta succesorului său, cunoscut sub numele de cod G30. Sedanul bavarezilor a stârnit mult interes în rândul împătimiţilor mărcii dar şi mai mult este aşteptat pentru a concura cu cel mai bun E-Class construit vreodată.

Pilot Autoexpert

De rând cu acesta, germanii au scos la o plimbare şi vârful de gamă, modelul BMW M5! Maşina a fost surprinsă pe circuitul de la Nurburgring unde alerga în echipă cu noul model BMW X3, ambele camuflate. În lipsa unor informaţii oficiale, tot ce ştim despre noul M5 este faptul că acesta va împrumuta o serie de tehnologii şi inovaţii de la mai marele Seria 7. Platforma comună cu şaptele îi va asigura acces la dieta cu fibră de carbon, cu ajutorul căreia ar trebui să piardă în jur de 100 de kilograme, dar şi să îl ajute să ia cu asalt virajele cele mai strâmte, fără prea multe probleme.

În acest sens îi va fi de ajutor motorul V8, de 4.4 litri, preluat de pe generaţia actuală care după câteva modificări ar trebui să livreze între 600 şi 620 de cai putere. Mai uşor, mai manevrabil şi mai performant, sunt doar câteva dintre caracteristicile viitorului best-seller în segmentul sedanurilor de înaltă performanţă.

Comentarii