lukoil-banenr

Succesorul lui Porsche Boxster a venit nu doar în cu un prefix în numele său, dar şi cu o nouă generaţie de motoare. Acum sub capota lui 718 Boxster S este instalat un propulsor cu patru cilindri, turbo-aspirat şi cu un volum total de 2.0 litri. Însă nu vă lăsaţi păcăliţi de capacitatea cilindrică micuţă a acestuia pentru că performanţele sunt pe măsura unui Porsche şi se ridică la circa 350 de cai putere!

Pilot Autoexpert

Unitatea pe benzină îi permite decapotabile să accelereze de la zero la prima sută la oră în numai 4.6 şi chiar dacă nu sunt rivali direct, acesta concurează într-o oarecare măsură cu cel mai compact sportcar de la BMW, modelul M2 Coupe. Şi dacă la capitolul cifre, totul e în balanţă, atunci de apreciat rămâne doar designul sau sunetul motorului, trăsături caracteristice importante de remarcat la prima vedere.

În materie de design, este aproape inutil să te contrazici, pentru că în gustul omului nu te…hm-hm. Dar cum rămâne însă cu sunetul motorului? Patru cilindri boxer, versus şase cilindri în linie. Volum de 2.0 litri versus 3.0 litri? Care după părerea voastră sună mai bine?

Comentarii