lukoil-banenr

Există o părere iluzorie printre posesorii de Skoda Superb, că ar avea în mânile sale o adevărată limuzină, capabilă să rivalizeze cu cei mai rafinaţi jucători din segmentul premium. Ce credem noi, rămâne în redacţie. Însă dacă este aşa sau nu, carwow ne va demonstra într-un nou test!

Pilot Autoexpert

Nu intenţionăm să agităm spiritele, ci doar venim cu un răspuns la o întrebare pe care nimeni nu o adresează, aşa cum s-au exprimat băieţii de la carwow. Iar pentru acest test, au fost luate ambele modele în dotare de top cu cele mai puternice motoare. Accentul nu se pune doar pe performanţe, ci şi pe timpul de frânare, zgomot şi izolare fonică, confort la rulare.

De menţionat că Superb-ul este echipat cu un motor de 2.0 litri turbo, pe benzină, ce dezvoltă 280 de cai putere, în timp ce Seria 7 are nu mai puţin de 600 cai putere (în jur de 610) storşi dintr-un motor V12 de 6.6 litri. Dincolo de cifre, este ilustrată clar diferenţa între ieftin şi scump şi de ce ambele au preţuri diferite şi dotări diferite.

Comentarii