lukoil-banenr

Porsche a anunţat un facelift pentru cele mai mici modele din gama sa de sportcaruri, Boxster şi Cayman. Acestea vor beneficia de câteva modificări de ordin estetic, motorizări noi dar şi un nou nume care va include de acum încolo prefixul 718. Recent germanii au făcut publice şi primile informaţii oficiale, care vin însoţite de un nou teaser. 

Pilot Autoexpert

Producătorul de sportcaruri din Stuttgart va reînvia numele celebrului 718 odată cu reîncarnarea acestuia în noile modele Boxster şi Cayman facelift. Despre acest lucru Porsche ne-a comunicat recent, iar astăzi deja aflăm şi data lansării. Mai exact, am fost informaţi că debutul mondial al noilor modele va avea loc în 2016, însă, din păcate nu a fost precizată data exactă. Însă, cel mai probabil că acest lucru se va întâmpla chiar în primăvara anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

După cum spuneam mai sus, pe lângă tratamentul cosmetic aplicat la exterior, sportivele vor beneficia şi de motorizări noi, proiectate şi dezvoltate special pentru aceste modele. Versiunea entry-level va fi echipată cu un propulsor turboaspirat, cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, care generează 240 de cai putere. Acesta va fi urmat de unitatea de 2.5 litri capabilă să livreze un total de 300 cai putere şi se va regăsi sub capota modelelor Boxster S şi Cayman S.

Vârful de gamă va rămâne acelaşi GTS care pune la dispoziţia şoferului un total de 370 de cai putere!

Comentarii