lukoil-banenr

Compania Skoda, a parodiat celebra lansare a EV-ului Tesla Roadster către planeta Marte. Producătorul ceh de automobile a folosit în materialul video realizat liftback-ul Superb, pe care la trimis într-o localitate ce poartă aceeași denumire ca și a șaptea după dimensiuni planetă din sistemul solar.

Pilot Autoexpert

În clipul video realizat se regăsesc câteva trimiteri directe către lansarea modelului Tesla spre planeta Mars. Una din ele este mesajul de pe display-ul sistemului multimedia a EV-ului Tesla lansat în spațiu, pe care se vedea clar inscripția „Don’t panic”, display-ul Skodei care a plecat spre Mars afișa textul  „Don’t Panic Elon!”.

Lansarea EV-ului Tesla Roadster cu ajutorul sistemului de lansare spațial Falcon Heavy, a avut loc la începutul lunii februarie. Din păcate, spre deosebire de Skoda Superb, Roadster nu va mai ajunge spre Mars. Nava cosmică care are la bord EV-ul din Silicon Valley, va trece pe lângă planeta roșie și se va deplasa către centura de asteroizi situată între orbitele planetelor Mars și Jupiter.

Comentarii