lukoil-banenr

Skoda a mai lăsat câteva imagini la vedere cu noul său model Kodiaq. De această dată însă, SUV-ul se vrea descoperit doar în interior, nu şi la exterior, iar în imagini avem posibilitatea să ne facem o idee de cum va arăta habitaclul versiunii cu şapte locuri pentru pasageri.

Pilot Autoexpert

În versiunea standard, crossoverul cehilor va fi dotat doar cu un două rânduri de scaune, găzduind astfel cinci pasageri, iar opţional va fi oferit cel de-al treilea. Volumul portbagajului în acest caz va măsura 720 de litri iar dacă se rabatează bancheta spate, se pot obţine până la 2.065 de litri! Pe lângă spaţiul util, Skoda promite cel puţin 30 de comodităţi „Simply Clever”, care să vă facă călătoria mai plăcută şi mai relaxantă, cum sunt umbrela încorporată, protecţii pentru muchia portierelor şi tetiere pentru dormit.

În ce priveşte locul de muncă al şoferului, totul este relativ familiar pentru clienţii mărcii. Designerii nu s-au ostenit să reinventeze brandul, astfel că afară de sistemul de infotainment, nimic nou nu veţi vedea. Simplu, modest, puţin spartan, dar comod. În pozele publicate de oficiali observăm că nu vor lipsi de pe lista de opţionale luminile ambientale şi sistemul audio Canton, la fel cum sunt prezente deasemenea inserţiile din aluminiu satinat.

Judecând după ceasurile de bord, modelul în cauză este echipat cu un motor pe motorină. Cel mai probabil că este unitatea de 2.0 TDI, care la rândul ei va fi oferită în două versiuni de 150 cai putere şi 340 Nm sau 190 CP şi 400 Nm de cuplu motor. Transmisia manuală cu şase rapoarte face conexiunea între motor şi sistemul de tracţiune integrală, care la fel va fi disponibil doar pe versiunile de top.

Atât deocamdată. Cu mai multe detalii vom reveni mâine, când va avea loc prezentarea oficială a noului model Skoda Kodiaq, eveniment care va avea loc în Berlin, Germania.

skoda-kodiaq-interior (2) skoda-kodiaq-interior (3) skoda-kodiaq-interior

Comentarii