lukoil-banenr

Pentru că le-a interzis copiilor săi să mai mănânce sau să bea în maşină, în timp ce tatăl lor conduce, un bărbat din SUA s-a gândit să le facă un test, pentru a-i convinge că acest lucru este imposibil. Un test foarte simplu şi foarte distractiv totodată, care ne arată încă odată cât sunt de puternice forţele g la accelerare.

Pilot Autoexpert

Tesla Model S este printre puţinele EV-uri de serie din lume (dacă nu chiar singurul) care te poate face să îţi pierzi vocea la o accelerare din loc. Mai ales dacă vorbim despre versiunea P90D ce se poate lăuda şi cu Ludicrous mode. Anume acest model conduce un bărbat din state, zilnic, iar copiii săi par a fi nemulţumiţi de faptul că li s-a interzis să consume alimente pe bancheta spate a maşinii.

Ca un părinte responsabil, tatăl acestor copii le-a organizat un test, în care premiul cel mare este „dreptul de a bea apă şi de a mânca” în maşină. Un al doilea concurs cu premiu, avea să îi îmbogăţească cu 20 de dolari, pe cel care rămâne cu cea mai multă apă în pahare după o accelerare instantă.

Cine a câştigat nu vă spunem, dar răspunsul poate fi uşor citit în imaginea reprezentativă a acestei postări.

Comentarii