lukoil-banenr

Știm că este greu de imaginat pe ce mai exact poți cheltui așa sumă de bani și totuși cineva a reușit să spargă aproape un milion de dolari pe modificările aduse unui Ford Mustang din 1965.

Pilot Autoexpert

Până a ajunge la capitolul design și aspect exterior, trebuie să menționăm că sub capotă este instalat un V8 de 5.2 litri, îmbunătățit și dotat cu de toate, astfel că puterea totală a propulsorului se ridică la pragul de 1000 CP. Acesta este cuplat la o cutie secvențială cu șase rapoarte și livrează toată nebunia roților spate, iar asta înseamnă că anvelopele de 19 inch nu se vor reține prea mult pe jante.

Practic din Mustangul original nu s-au păstrat prea multe. Pe lângă motor suspensia la fel a fost înlocuită cu una custom, ajustabilă pe înălțime și la care vine conectat sistemul de frânare cu discuri de carbon-ceramice.

S-ar putea povesti multe detalii despre exterior, dar și interior, însă mai ușor vorbesc imaginile pentru noi. Cu atât mai mult că aici, fiecare piesă a fost proiectată și făcută de la zero, cu o atenție maximă la detalizare.

Comentarii