lukoil-banenr

Se spune că cele mai îndrăzneţe „scenarii” se întâmplă în viaţa de zi cu zi şi nicidecum pe marele ecrane. Poate fi adevărată zicala, mai ales dacă urmăreşti videoclipul de mai jos, în care un Porsche Cayenne, aparent alergat de forţele de ordine, ratează un viraj îngust şi tamponează un Smart, care este aruncat imediat în apă!

Pilot Autoexpert

Stând la geamul apartamentului, ori la balcon şi să vezi una ca asta ai putea jura că e adevărat, însă, nu este decât o înscenare bine pusă la punct şi profesionist realizată. Cu excepţia faptului că SUV-ul de două tone s-a înfipt în scările de lemn ale unei case. Îţi dai seama că este de fapt o scenă ruptă din film atunci când observi că acţiunea se repetă iar şi iar, însă deja fără Smart-ul aruncat în canal.

Totul arată foarte realistic şi risc să presupun că şi filmul va ieşi unul numai bun de premiile Oscar. Din păcate însă nu cunoaştem cum se va numi exact producţia, tot ce am reuşit să aflăm este doar faptul că se va filma nu doar în Amsterdam dar şi în Londra şi Sofia!

Mai multe scene din acest film, le puteţi vedea accesând link-ul următor carscoop.com.

Comentarii