lukoil-banenr

Ne-am cam obişnuit deja ca filmele moderne, mai ales cele cu multă acţiune, să fie filmate într-un platou special amenajat, cu „peretele verde”, iar imaginile respective sunt apoi prelucrate într-un studio cu efecte speciale. Este la fel de adevărat că pe utilizatorul de rând (nu cineaştii), mai puţin îl deranjează acest aspect şi totuşi, un film filmat realistic va fi întotdeauna superior unor animaţii grafice.

Pilot Autoexpert

Iată de ce, pelicul Mad Max: Fury Road, a fost atât de apreciată. Anume pentru faptul că scenele cu maşini, flăcări, explozii şi lupte, au fost filmate pe viu şi nu sunt imagini generate pe calculatoare. Pentru şi mai multă satisfacţie, o colecţie de cascadorii, din culise, au fost montate într-un episod patru minute, în care vă puteţi convinge că totul a fost cât se poate de real, de periculos şi de spectaculos. Până la urmă, de ce să rămână cascadorii fără jobul lor preferat, mai ales că cererea pentru asemenea filme este încă în top.

Urmăreşte videoclipul de mai jos şi jură că nu au exclamat măcar o singură dată wow! Mai ales la imaginile derulate în slowmotion!

Sincer să fiu, eu nu am avut ocazia să privesc filmul, dar cred că o să fac tot posibilul să îmi găsesc timp şi pentru el. Mad Max: Fury Road

Comentarii