lukoil-banenr

La începutul acestei săptămâni vă relatam povestea cel mai puternic Lamborghini Huracan din lume. De acolo aţi aflat că cineva pe nume Underground Racing şi-a băgat nasul în motorul aspirat natural, de 5.2 litri volum cilindric, pentru a-i acomoda două turbosuflate iar în rezultat să stoarcă peste 2.000 de cai putere. Ei bine, pe foaie şi în poze totul arată frumos, dar ce-ai spune dacă îţi prezentăm şi o filmare video cu acesta în acţiune?

Pilot Autoexpert

Justin Herricks este numele tânărului proprietar al acestui Lamborghini Huracan, modificat de UR şi transformat în cel mai monstruos Lamborghini de pe planetă. Tot lui Justin i-a aparţinut şi vechiul Gallardo Superleggera, tunat de Underground Racing care la rândul lui trecea lejer de pragul de 2.000 de cai putere. Astfel că nu este de mirare de ce omul nostru a apelat la aceeaşi specialişti cu un model absolut nou.

Iar pentru a-l testa şi a afla de ce este capabil Huracan-ul, a fost chemat un pilot profesionist. Performanţa celui din urmă este demnă de un nou record mondial, după ce a atins o viteză de 383.9 km/h pe o distanţă de 804 metri (1/2 milă). Iar dacă priveşti atent, nici măcar nu a clipit din ochi!

Comentarii