lukoil-banenr

Hatchback-ul de performanţă Renault Meganne RS de ultimă generaţie, a fost forţat să accelereze de la zero până la viteza de 237 km/h. Jurnaliştii redacţiei L’Argus care au pus la cale acest exerciţiu, au postat materialul video pe canalul său de Youtube.

Deşi nu se specifică şi nici nu avem posibilitatea de a vedea unde a avut loc accelerarea, pe ceasurile de bord virtuale observăm unele limite de viteze care ne sugerează că noul Megane RS şi-a luat elanul pe o autostradă publică. Totuşi jurnaliştii nu au forţat automobilul până la viteza maximă de care este capabil, adică 250 km/h, astfel acesta mai are un cuvânt de spus.

Hot-hatch-ul Renault Megane RS de ultimă generaţie, a debutat în luna septembrie a anului 2017, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Vehiculul se echipează cu un motor turbo de 1.8 litri volum, care dezvoltă 280 CP şi 390 N cuplu motor. Propulsorul poate fi cuplat la alegere, la o cutie manuală cu şase trepte sau o cutie robotizată cu şase rapoarte şi dublu ambreiaj.

Comentarii