lukoil-banenr

Hatchback-ul de performanţă Renault Meganne RS de ultimă generaţie, a fost forţat să accelereze de la zero până la viteza de 237 km/h. Jurnaliştii redacţiei L’Argus care au pus la cale acest exerciţiu, au postat materialul video pe canalul său de Youtube.

Pilot Autoexpert

Deşi nu se specifică şi nici nu avem posibilitatea de a vedea unde a avut loc accelerarea, pe ceasurile de bord virtuale observăm unele limite de viteze care ne sugerează că noul Megane RS şi-a luat elanul pe o autostradă publică. Totuşi jurnaliştii nu au forţat automobilul până la viteza maximă de care este capabil, adică 250 km/h, astfel acesta mai are un cuvânt de spus.

Hot-hatch-ul Renault Megane RS de ultimă generaţie, a debutat în luna septembrie a anului 2017, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Vehiculul se echipează cu un motor turbo de 1.8 litri volum, care dezvoltă 280 CP şi 390 N cuplu motor. Propulsorul poate fi cuplat la alegere, la o cutie manuală cu şase trepte sau o cutie robotizată cu şase rapoarte şi dublu ambreiaj.

Comentarii