lukoil-banenr

Recent, pe reţelele de socializare a apărut un video extrem de neobişnuit, în care un Tesla Model X tractează un camion de mare tonaj, blocat pe un drum înzăpezit. Materialul video a fost postat pe Facebook de Kyle Conner, un angajat al companiei Tesla.

Pilot Autoexpert

În descrierea postării se specifică faptul că, acţiunea a avut loc în Raleigh, Carolina de Nord, stat care la moment are cel mai mult de suferit din urma furtunii de zăpadă ce a inundat partea de nord-est a Statelor Unite ale Americii.

Tot în textul din publicaţie autorul specifică ironic că Model X poate tracta doar până la 2268 kg, TIR-ul din imagini în realitate având o masă mult mai mare dar care se pare că nu a împiedicat Tesla să îl mişte din loc.

Amintim că Tesla Model X în varianta P100D, este echipată cu două motoare electrice situate câte unul pe fiecare axă a maşinii. Împreună motoarele dezvoltă un total de 774 CP şi 967 Nm. Accelerarea crossoverului de la 0-100 km/h durează doar 3.1 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge este limitată electronic la 250 km/h. La fel ar trebui să menţionăm că Model X este dotat cu un sistem care controlează distribuirea tracţiunii pe axe, în aşa fel ca vehiculul să aibă parte de o aderenţă cât mai mare.

5,000 lb towing limit, lol. Ben #ModelX #Tesla #TeslaSemi #Snow #DualMotor

Опубликовано Kyle Conner 3 января 2018 г.

Comentarii