Volkswagen T-Roc Teaser
lukoil-banenr

Cel mai nou crossover care va purta emblema Volkswagen, aşteptat în debut, este noul T-Roc. Compania mamă a prezentat de curând şi un teaser din care putem fura câteva imagini şi impresii.

Pilot Autoexpert

T-Roc este numele viitorului crossover compact, cu înclinaţii sport şi un design progresiv, care a luat naştere în oficiile designerilor Volkswagen. În gama producătorului german de automobile, acesta se va poziţiona pe o treaptă inferioară lui Tiguan însă va beneficia de o serie de dotări şi tehnologii de invidiat, printre care blocurile optice LED şi/sau sistemul de tracţiune integrală.

Fără date tehnice oficiale, teaserul video prezentat este suficient cât să desluşim detalii importante, cum ar fi luminile de zi DRL LED, blocurile optice faţă şi spate, linia caroseriei, jantele sofisticate, eleronul pe hayon sau inserţiile metalice de-a lungul maşinii. Ceva lumină s-a făcut şi la interior, unde vedem trimuri în culoarea şasiului, mânere metalizate, accente de argintiu şi un sistem de infotainment modest.

Nu a rămas foarte mult timp până la prezentarea oficială a noului Volkswagen T-Roc, debutul mondial al acestuia fiind programat pentru data de 23 August, atunci când vom afla şi mai multe detalii importante. Aşadar, rămâneţi aproape.

Comentarii