lukoil-banenr

Deseori amenzile pentru încălcarea regulilor de circulaţie se dovedesc a fi prea blânde pentru a-i învăţa minte pe unii şoferi. Iar aici intervine karma, care nu ţine cont de nimic şi îi răsplăteşte cu aceeaşi monedă. Mai jos avem şi un exemplu, foarte dureros pentru ego-ul oricărui proprietar de supercar!

Pilot Autoexpert

Autorul videoclipului care a colectat peste 4.000.000 de vizualizări în câteva zile, a relatat cu lux de amănunte ce şi cum s-a întâmplat. Potrivit lui, şoferul bolidului englez nu a acordat prioritate unui copil care traversa strada pe skateboard şi pe care în urma impactului l-a aruncat la pământ. Pasagerul maşinii, un îngâmfat, i-a reproşat ceva minorului iar cel din urmă a ripostat, aruncând cu placa în parbrizul maşinii.

Din păcate în secvenţa video acest lucru nu se vedea dar se aude foarte clar şi vă puteţi da seama de cele întâmplate din moment ce puştiul o ia la goană iar pasagerul încearcă să îl ajungă. Ulterior în cadru apare şi sportiva cu parbrizul defect, iar şoferul nu stă mult la gânduri şi accelerează în trombă pentru a scăpa de obiectivele camerelor.

Comentarii