lukoil-banenr

Foto Spion: Viitorul Audi RS1

Atunci cand observi un prototip al celor de la Audi care iese in evidenta prin prizele uriase ale spoilerului fata, nu poate insemna decat un singur lucru: in fata ta se afla un animal fioros, din seria RS. Drept urmare, ai face bine sa te retragi chiar in urmatoarea secunda, fara prea mult tam-tam, sau, in cel mai rau caz, sa te prefaci mort. Altfel risti sa faci un atac de panica.

Pilot Autoexpert

Din fericire pentru noi, cei insarcinati cu spionarea viitoarelor automobile par sa nu se teama de nimic. Au de povestit multe nepotilor, insa au supravietuit tuturor intamplarilor si acum ne aduc primele fotografii spion ale noului Audi RS1. Da, noul Audi RS1, acel model ce urmeaza a baga in alerta nu doar MINI-ul John Cooper Works, ci mai tot segmentul hot hatch-urilor de dimensiuni reduse.

Care-i insa treaba cu acest viitor membru al clubului ‘supercar de buzunar’? Pentru inceput, tinem sa precizam ca nu se cunoaste nici un fel de detaliu tehnico-oficial. Mai departe, afirmam ca ne-am dori sa avem la degetul mare (al piciorului, bineinteles) acelasi propulsor 2.5 turbo de 503 cai putere si 660 Nm ascuns sub capota conceptului Clubsport quattro. Da, suntem constienti ca acest lucru este imposibil si, tocmai de aceea, ne multumim si cu cei 350 CP ai impresionantului TT-RS.

Dar nici macar acest lucru nu este posibil. Drept urmare, revenim la zvonurile care ne-nconjoara si anuntam pe toata lumea ca viitorul Audi RS1 va fi impins catre limita extrema a performantelor de un motor turbo in patru cilindri, care va dezvolta cel mai probabil undeva in jurul a 250 cai putere. Nu suna rau deloc nici aceasta propunere, mai ales daca tinem cont ca meniul va fi completat de tractiunea integrala quattro si transmisia S tronic cu dublu ambreiaj.

Comentarii