lukoil-banenr

Viitorul BMW X5 îşi face apariţie înaintea debutului oficial

Pilot Autoexpert

Imaginile respective au ca scop să ne dea o sugestie despre cum va arăta viitorul X5. Nu este încă cunoscută nici o informaţie tehnică, însă, cel mai probabil, vor exista o varietate de unităţi pe benzină şi diesel, precum şi un hybrid şi versiunea M, toate motoarele fiind cuplate la cutia de viteze automată cu opt trepte ZF, îmbunătăţită pentru un consum scăzut şi obţinerea datelor tehnice mai performante.

Ce putem vedea la moment este designul – consola faţă inspirată din actualul Seria 3, cu elemente împrumutate de la conceptul Seriei 4 Coupé, prezentat chiar în aceste zile la Salonul Auto de la Detroit. În partea din spate pot fi văzute unele elemente realizate stilistic în acelaşi limbaj cu actualele generaţii ale crossoverelor X1 şi X3, în special, în zona blocurilor optice.

Iar pentru a vedea cât de veridice sunt imaginile respective, e necesar să aşteptăm următoarele expoziţii auto mondiale unde şi-ar putea face apariţia noua generaţie a mult-aşteptatului SUV bavarez. Salonul Auto de la Geneva din acest an pare a fi una dintre cele mai reuşite platforme unde ar putea debuta acest vehicul, ne rămâne doar să aşteptăm primele imagini şi date oficiale destăinuite chiar de renumitul producătorul auto german.

Comentarii