lukoil-banenr

Debutul crossoverului compact este programat pentru 5 februarie 2014, ziua în care se aniversează cinci ani de la lansarea gamei DS și 136 de ani de la nașterea lui Andre Citroen, fondatorul mărcii franțuzești. Primele imagini teaser ale modelului au rolul de a stârni curiozitatea publicului.

Pilot Autoexpert

Citroen-Cactus-Tease3[2]

Potrivit declarațiilor anterioare, viitorul Citroen C4 Cactus va fi primul membru al unei game de modele abordabile care va purta titulatura ”Cactus”. Gama de modele abordabile de la Citroen va fi mărită dacă primul său membru va fi considerat un succes comercial. În timp, există posibilitatea ca această gamă să înlocuiască gama standard a producătorului francez, însă această ipoteză este încă departe de realitate.

Citroen-Cactus-Tease2[2]

Potrivit declarațiilor existente la moment, C4 Cactus va avea sistemul de bandouri laterale cu capsule de aer, numit Airbumps și o banchetă în locul locurilor individuale frontale. Cele două elemente excentrice au rolul de a diferenția crossoverul de la Citroen față de celelelalte modele de pe piață. Gama de motorizări nu a fost încă anunțată.

Citroen-Cactus-Tease4[2]

Citroen-Cactus-Tease5[2]

Comentarii