lukoil-banenr

Viitorul Defender va fi realizat în stil modern, dar îşi va păstra esenţa

În urmă cu aproape un an, Land Rover introducea primul concept DC100, promotorul unei noi direcţii de design pentru constructorul britanic şi încarnarea viitorului Defender. De atunci şi până în prezent, inginerii şi designerii Land Rover au muncit constant la dezvoltarea versiunii de serie.

Pilot Autoexpert

Gerry McGovern a declarat recent că DC100 a fost apreciat de public, 90% dintre cei 250.000 de oameni intervievaţi de oficialii Land Rover fiind încântaţi de rezultat. McGovern a declarat că designul SUV-ului a progresat şi că mai multe concepte au fost create în interiorul companiei pentru a decide liniile definitive ale modelului, aşteptat la mijlocul acestui deceniu.

Acelaşi McGovern susţine că ”noul Defender poate reprezenta pentru Land Rover ceea ce a reprezentat Evoque pentru Range Rover”, reuşind să aducă în showroom-uri clienţi noi, conştiincioşi pentru brand.

Deşi promit un stil nou, acesta nu va avea consecinţe asupra funcţionalităţii. ”Avem nevoie de un nou Defender pentru o nouă generaţie, deci trebuie să fie relevant şi dorit de o audienţă modernă. Nu trebuie să piardă însă esenţa actualului Defender.”

”Un înlocuitor similar al lui Defender nu ar fi fost potrivit şi nici nu ar fi fost legal din punct de vedere al siguranţei. Soluţia pe care am ales-o surprinde esenţa trecutului într-o manieră modernă”, a mai declarat McGovern.

Comentarii