lukoil-banenr

Viitorul S-Klasse spionat în Europa

Pilot Autoexpert

În internet au apărut primele imagini spion ale noii generații S-Klasse, care poarta numele de cod W222 şi va debuta în 2012. Inginerii Mercedes-Benz testează încă de pe acum o versiune a acestui model, care este ascunsă cu grija sub caroseria actualei generații S-Klasse. Elementele noului model pot fi observate cu ușurință sub stratul gros de camuflaj.

Primele elemente noi pe care le putem observa sunt partea frontală, grila faţă cu o altă înclinație, partea posterioara şi profilul lui S-Klasse. Modelul german are portiere din spate modificate, care sunt mai lungi decât cele ale generației actuale. Blocurile optice faţă sunt ceva mai mici decât cele montate pe actuala generație a limuzinei de lux din Stuttgart.

Pe lângă modificările estetice, noul S-Klasse va fi mai ușor şi mai eficient decât actuala generație a acestui model. Mercedes-Benz a anunțat deja o motorizare cu patru cilindri pentru S-Klasse, iar modelul va fi disponibil şi în trei versiuni hibride. În timp ce una dintre aceste versiuni va oferi un plus de economie în materie de consum de carburant, Mercedes-Benz va crea şi un full-hybrid bazat pe S-Klasse, care va putea să funcționeze doar cu curent electric, precum şi o versiune hibridă a acestei limuzine de lux care poate fi încărcată şi de la priza de curent alternativ.

 

Comentarii