lukoil-banenr

Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, este obsedat de viitorul vehiculelor electrice şi se pare că inspiraţia o culege din filmele science-fiction. De acolo a „împrumutat” şi braţul mobil, care se conectează automat la maşina ta, auntci când ai nevoie de o realimentare!

Pilot Autoexpert

În urmă cu foarte puţin timp Tesla Motors anunţa posibilitatea de a realimenta bateriile maşinii cu ajutorul reţelelor wireless. În ciuda confortului sporit această metodă s-a dovedit a fi mai puţin eficientă, aşa cum bateriile nu primeau suficientă energie, lucru resimţit mai ales la apăsarea puternică a acceleratorului.

Aşadar, producătorul s-a întors la metoda clasică de alimentare a maşinii, cea care prevede conectarea la o sursă de curent electric. Însă, nici asta nu l-a mulţumit pe Elon Musk, care este tot timpul în căutarea perfecţiunii. Astfel a luat naştere un nou prototip robotizat, un braţ metalic care se ghidează automat la priza maşinii. Iar dacă noul concept se va dovedi a fi un succes şi va fi utilizat pe scară largă, atunci filmele de acţiune cu Tony Stark vor deveni în scurt timp realitate!

Comentarii