lukoil-banenr

Vilner Style

Pilot Autoexpert

Proiectele semnate Vilner au de obicei nu doar o identitate proprie, ci beneficiază şi de multe nuanţe în comun, exemplu servind îmbunătăţirile interioare pentru două modele BMW, dintre care un Seria 5 F10 şi un Seria 6 F12. Ambele automobile au primit modificări şi la nivel de exterior, atât în formă de o folie de culoare alb mat, cât şi cu un nou set de jante, plus accente contrastante de negru. Acestea sunt asemănările.

Referitor la deosebiri, ultima generaţie a modelului BMW Seria 5 a fost înzestrată de tunerii bulgari cu un interior finisat în trei nuanţe diferite – pielea de culoare albă de la nivelul bordului, feţelor uşilor şi scaunelor fiind acompaniată de porţiuni îmbrăcate în alcantara de culoare neagră, respectiv accente de roşu contrastant prezente la nivelul volanului şi la nivelul centurilor de siguranţă, cotierei faţă şi scaunelor. În ceea ce priveşte exemplarul BMW Seria 6 F12, coupe-ul bavarez se poate lăuda cu o combinaţie mai clasică, de numai două culori, ce îmbină inserţiile de piele albă şi neagră de la nivelul planşei de bord, al feţelor portierelor şi al scaunelor cu accentele de alcantara de nuanţă neagră prezente în totalitate la nivelul plafonului, şi doar parţial la nivelul volanului cu design în trei spiţe şi a scaunelor faţă sport.

Şi, indiferent că vorbim de exemplarul BMW Seria 5, sau de BMW-ul Seria 6 Coupe, ambele automobile reuşesc să iasă în evidenţă, totul datorându-se celor de la Vilner, care au ştiut din nou cum să facă diferenţa.

Comentarii