lukoil-banenr

Actorul Vin Diesel a „recunoscut” în urmă cu foarte puţin timp, după lansarea episodului şapte al francizei Fast and Furios, că va urma unul nou, un FF8! Astfel că acţiunea din şapte urmează să îşi aibă continuarea în următorul oraş, New York. Iar mai nou, am aflat că Dominic Toretto (Vin Diesel), nu ne va părăsi încă cel puţin trei serii!

Pilot Autoexpert

Acest lucru ar însemna defapt că după al şaptelea FF, vom vedea seriile cu numărul opt, nouă şi zece, iar actorul o numeşte „ultima trilogie” (one last trilogy). Începutul sfârşitului se anunţă odată cu premiera mondială a Fast and Furios 8, care va avea loc abia în primăvara anului 2017, la data de 14 aprilie.

Nu putem şti ce ne rezervă regizorii de această dată însă cunoaştem faptul că în cel de-al optulea episod îi vom revedea pe Dwayne Johnson şi Kurt Russell, care de această dată vor avea un rol mult mai important.

Din ce vedem, franciza Fast and Furios este una destul de rentabilă din punct de vedere financiar, mai ales după ce FF7 a înregistrat un profit de 1.5 miliarde de dolari!

Comentarii