lukoil-banenr

Vision Mercedes-Maybach 6 Concept îşi anunţă intenţiile într-un mod foarte serios, dornic de a aduce o cupă frumoasă în palmaresul companiei germane, la concursul de eleganţă Pebble Beach Concours d’Elegance, care va vea loc la data de 21 August curent. Dacă săptămâna trecută am avut parte de un preview cu silueta conceptului, astăzi deja vedem cum arată şi partea frontală a coupe-ului de lux.

Pilot Autoexpert

Dimensiunile maşinii şi formele alungite indică la faptul că noul concept ţinteşte direct în rivalul său de la Rolls-Royce, modelul Wraith. Putem presupune astfel, că şi interiorul maşinii va trebui să corespundă exigenţelor cumpărătorului unei astfel de limuzine cu două uşi. Spun asta pentru că un interior de S-Class, retapiţat şi puţin ciupit pentru a se potrivi cu formele coupe-ului, ar fi mult prea banal.

O să încerc totuşi să nu mă grăbesc cu concluziile pripite şi vă invit şi pe voi să faceţi la fel, mai ales că până la debutul oficial nu ne-a rămas foarte mult timp de aşteptat. Analizând teaserul publicat recent vedem o uşoară asemănare cu modelul Mercedes-AMG GT R, iluzie creată în special de grila ornamentală extradimensionată, dar şi de gurile de ventilare care o însoţesc.

Blocurile optice însă, de o formă alungită, au în comun doar LED-urile. Aşteptăm să vedem şi posteriorul, pentru a ne putea imagina cum va arăta în ansamblu tot coupe-ul.

Mercedes-Maybach-Coupe-1 teaser2

Comentarii