lukoil-banenr

Recent cei de la Volkswagen a anunțat că noul Tiguan va fi lansat în 2017 iar linia de asamblare va fi mutată în America de Nord. Noua generație va crește în dimensiuni astfel încât, ar putea apărea un gol în clasă, ceea ce ne face să credem că VW lucrează la un nou model, mai compact decât Tiguan.

Zvonurile despre un crossover VW mai mic decât Tiguan circulă în presa de specialitate de mai multă vreme. Germanii au și prezentat un concept denumit T-ROC. Mașina este concepută pe platforma modelului Golf iar acest lucru ne face să credem că zvonurile despre un crossover compact nu sunt doar zvonuri. Iar dacă luăm în calcul că noul Tiguan va crește în dimensiuni iar producția va fi mutată la o altă uzină, chiar suntem convinși de acest lucru. Cu atât mai mult că ceilalți producători nu dorm iar unii dintre ei au și lansat modele în acest segment.

FLYONE

VW-T-ROC-2

Platforma MQB este una bună și le-ar permite germanilor să micșoreze costurile de producere iar ce ține motorizări, acestea vor fi preluate de la actuala generaţie Volkswagen Golf 7. Noul crossover va fi disponibil atât cu tracțiune pe puntea față cât și integrală. Nu va lipsi din gamă versiunea hybrid plug-in dar și un model full electric care cel mai probabil va prelua partea tehnică de la Golf.

diselok

VW-T-ROC-3

VW-T-ROC-4

VW-T-ROC-6

Comentarii