lukoil-banenr

Volkswagen Beetle Coupe şi Beetle Cabrio ediţie specială Exclusive

Volkswagen va lărgi gama actualului Beetle şi Beetle Cabrio cu o ediţie specială – Exclusive. Proiectată de divizia sportivă R a constructorului din Wolfsburg, versiunea specială are la bază echipările de serie Design şi Sport, îmbogăţite cu o serie de elemente noi.

Pilot Autoexpert

La exterior cel mai evident sunt noile jante de 18 inch Twister, cu suprafaţă finisată, echipate cu senzori de măsurare a presiunii din pneuri. Opţional, clienţii pot comanda şi jante mai mari, de 19 inch, numite Tornado – disponibile în culorile alb şi negru.

În interior, Beetle Exclusive oferă trei culori diferite pentru tapiţerie (bej Pepper, maro Amber şi negru), cu cusături contrastante de tip diamant. Personalizarea continuă cu pragurile inscripţionate Volkswagen Exclusive, cu scaunele anterioare sport, covoraşele noi cu margini colorate şi tapiţeria aplicată pe uşi, în aceeaşi culoare cu cea a scaunelor.

Noua ediţie specială va fi disponibilă numai cu două motorizări, ambele pe benzină – unitatea 1.2 TSI de 105 cai putere şi motorul cu patru cilindri, 1.4 TSI de 160 de cai putere.

Comentarii