lukoil-banenr

Volkswagen Golf R Cabriolet – primele imagini oficiale

Pilot Autoexpert

Prezentat sub forma de concept car în cadrul ediţiei 2011 a evenimentului Worthersee Tour, noul Volkswagen Golf R Cabriolet se remarca prin spoilerele faţă / spate restilizate, oferite în compania unor jante Talladega de 18 inch, combinatie cu o suspensie sport, mai joasă cu 25 de milimetri.

De pe lista cu detalii estetice nu lipsesc nici inserţiile de LED-uri prezente la nivelul părţii frontale sau blocurile optice spate dotate cu aceeaşi tehnologie de iluminare, cel mai remarcabil fiind însă acoperişul retractabil, realizat din material textil.

Versiunea de serie Volkswagen Golf R Cabriolet se poate lăuda cu un propulsor turbo de doi litri şi 265 cai putere care, combinat cu o transmisie DSG cu şase rapoarte, promite o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6.4 secunde şi o viteză maximă limitată la 250 km/h.

Versiunea decapotabilă a popularului hot-hatch german în versiunea de serie va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva, imediat după care va fi disponibil în vânzare contra unei sume de 43.325 de euro.

Comentarii